Molimo pričekajte

SINTESI

Super profesionalni rezač pločica “TO PUSH” za dijagonalne i ravne rezove jednostruko dvostruko pečenih keramičkih i porculanskih pločica. Dostupan u 4 dužine.

PULSE vakuum/vibrator na baterije

PULSE je profesionalni vibrator na baterije dizajniran za rad s pločicama i pločama velikog formata, za lako izbacivanje zraka i jamčenje savršenog prianjanja.

Battipav patenti

Istražite naše patentirane tehnologije koje uključuju inovativne sustave za pohranu i hlađenje strojeva, vodene sustave i električne motore koje sami proizvodimo. Naša filozofija dizajna koja se temelji na preciznosti, kvaliteti i originalnosti svih naših proizvoda, uključujući električne pile i ručne rezače pločica.

Battipav je lider u građevinskom sektoru za proizvodnju strojeva i opreme. Naša misija je promocija marke, proizvodnja i isporuka visokokvalitetnih alata i opreme za keramičare, kao najbolji izraz "made in Italy".

Neprestano težimo inovacijama, evoluciji i razvoju, nudeći najbolja tehnička rješenja, nezaboravljajući pritom neusporediv odnos kvalitete i cijene te visoku razinu sigurnosti i udobnosti za svakog korisnika.